Duidelijk én actief, altijd voor een vast tarief!
bedrijfsadvies; fiscaal advies

Liever je administratie uitbesteden?

Wij zijn allemaal onder te verdelen in twee categorieën. Alfa- of betapersonen. Mensen die goed zijn met cijfertjes of mensen die meer kunnen met talen. Als je geluk hebt, heb je van allebei wat meegekregen. Ben je nou niet van de cijfertjes of wil je gewoon van die administratie af zijn? Kies voor administratie4u.nl in Amersfoort of Dronten

Breng je administratie onder bij ons administratiekantoor

Als je je administratie uitbesteedt aan Administratie4u.nl, dan verzorgen wij de volgende zaken voor je:

  • verwerken van je administratie
  • aangifte omzetbelasting
  • jaarrapportage
  • eventuele aangifte vennootschapsbelasting
  • aangifte inkomstenbelasting

Over de periodieke verwerking van je administratie ontvang je een beknopte rapportage. Periodiek verzorgen wij de aangifte omzetbelasting. Aan het eind van het jaar maken wij een jaarrapportage op van je bedrijf. Als er sprake is van een besloten vennootschap, verzorgen we de aangifte vennootschapsbelasting en maken wij de stukken op ter deponering bij de Kamer van Koophandel. Tot slot verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting voor je onderneming.

Wij hanteren gunstige prijzen. Deze zijn afhankelijk van de grootte van je bedrijf.

Bij ons krijg je een op maat gemaakte ondersteuning zodat je je zonder zorgen kunt richten op dat wat voor jou belangrijk is: je eigen vakgebied.

boekhoudkantoor; boekhouding

Administratie online

Wil je meekijken in je boekhouding? Dat kan met een online administratie van Administratie 4 u. De kosten hiervoor zijn € 12,50 per maand. Wij verwerken de door jou aangeleverde administratie en via het dashboard word je op de hoogte gehouden van de up-to-date rapportage van je administratie en het overzicht van debiteuren en crediteuren. Op deze manier heb je altijd inzage en weet je op elk moment hoe je administratie erbij staat.

Online boekhoudpakket
Uiteraard kun je ook gewoon zelf je administratie doen en deze door ons online laten controleren. Dat kan met het online-boekhoudpakket. De abonnementskosten hiervoor bedragen € 24,50 per maand voor de eenvoudige versie tot maximaal € 57,00 voor de uitgebreide versie met telebanking en facturering.

Alle online-administraties hebben de mogelijkheid voor een scan- en herkenfunctie waarbij je zelf de facturen inscant en deze verzendt. Vanuit de scan- en herkensoftware wordt er door ons een verwerkingsvoorstel gemaakt. De kosten per scan zijn € 0,45. Wij voeren dan de controle op je administratie en de verwerking hiervan uit.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Prijzen voor het uitbesteden van de administratie, exclusief btw

Wij begeleiden startende ondernemers bij het opstarten van hun onderneming, daarvoor hanteren wij een vast tarief. Wij helpen je met de voorbereiding, begeleiding je bij de oprichting en richten de financiële administratie voor je in. Indien van toepassing!

     
Inventariseren, begeleiding oprichten en inrichten administratie EMZ € 350,00  éénmalig
Inventariseren, begeleiding oprichten en inrichten administratie BV € 750,00  éénmalig
     
     
     
VASTE PRIJS OP BASIS VAN AANTAL BOEKINGEN PER KWARTAAL!    
Wij verzorgen de volgende werkzaamheden voor je: het verwerken van de administratie per kwartaal, het verzorgen van de aangifte omzetbelasting over het kwartaal, het verstrekken van een kwartaaloverzicht met enkele kengetallen, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting.    
Als er sprake is van een besloten vennootschap wordt ook de aangifte vennootschapsbelasting gedaan en de stukken ten behoeve van de deponering bij de Kamer van Koophandel opgemaakt.    
Kortom: De hele administratieve 'rompslomp' voor een vast bedrag per maand!    
     
Er wordt van je verwacht dat je de administratie geordend bij ons aanlevert, dat wil zeggen in- en verkoopfacturen en bankafschriften.    
     

Voor deze werkzaamheden hanteren wij de volgende maandbedragen!

   EMZ  BV
tot 100 mutaties (boekingen) per kwartaal € 85,00 € 115,00
tot 200 mutaties per kwartaal € 110,00 € 150,00
tot 300 mutaties per kwartaal € 130,00 € 165,00
tot 500 mutaties per kwartaal € 160,00 € 200,00
tot 750 mutaties per kwartaal € 205,00 € 240,00
tot 1.250 mutaties per kwartaal € 285,00 € 325,00
Voor meer dan 1.250 mutaties per kwartaal zijn de prijzen op aanvraag.    
     
Verzorg je zelf de administratie, maar wil je een vaste prijsafspraak maken voor het samenstellen van de jaarrekening en/of het verzorgen van de aangiften inkomsten- en/of vennootschapsbelasting? Wij doen je graag een goed voorstel!    
In dat geval graag even reageren via het contactformulier.    
     
     
     
Aanvullende werkzaamheden (waaronder het ordenen van een aangeleverde ongeordende administratie) geschieden op basis van nacalculatie tegen het betreffende uurtarief.    
     
GEHANTEERDE UURTARIEVEN    
Aanvullende werkzaamheden administratie € 55,00  p/uur
Aanvullende werkzaamheden advies € 85,00  p/uur
Voor aanvullende werkzaamheden in relatie tot de aangifte inkomstenbelasting, verwijzen wij naar belastingen4u.nl